{
Over het Reestdal
}

Op de grens tussen Overijssel en Drenthe slingert de Reest door het landschap. Het dal waar de Reest door stroomt wordt het Reestdal genoemd.

Een eeuwenoud en kleinschalig cultuurlandschap met bos, heide, hooilanden en oude boerderijen. Waar in Nederland vind je nog zo’n ongeschonden beekdal? Het spannende gevoel om elk moment wilde dieren te kunnen spotten mag je niet missen! Breng een bezoek aan het Reestdal en ervaar dit unieke gebied.

Het kronkelige riviertje de Reest is de levensader van een eeuwenoud, idyllisch landschap, het Reestdal. Tientallen kilometers lang vormt de Reest de grens tussen Overijssel en Drenthe. Bloeiende hooilanden, wuivend graan, bos, heide en oude authentieke boerderijen geven je het gevoel in andere tijden te vertoeven. Door de kleinschaligheid en variatie word je steeds opnieuw verrast en verblijd. Een mooi doorkijkje, het boerenleven, een veld met dotterbloemen of het rustgevende geluid van het kabbelende water van de Reest.

Kwaliteit

Ons ijs is ambachtelijk bereid volgens strenge hygiƫnische eisen (conform COKZ voorschriften) in een speciaal daarvoor ingerichte ruimte.

Gecontroleerde kwaliteit
De ijsmachine wordt elke dag voor het opstarten gedesinfecteerd en tussen het maken van verschillende ijssmaken door wordt de machine schoongemaakt om te zorgen dat de smaken niet mengen. Op deze manier kan een goede en constante kwaliteit worden gegarandeerd. Daarbij wordt het ijs regelmatig gecontroleerd door een gecertificeerd laboratorium.